De ervaren constructeurs, staaltekenaars en projectleiders van HTB weten als geen ander dat gebouwen steeds complexer worden. Elke keer wordt er door ons team gezocht naar passende oplossingen. Altijd in nauwe samenwerking met de hoofdconstructeur en met u als opdrachtgever, en met gebruik van de nieuwste rekensoftware.

Onze engineers maken een compleet 3D-model van het project met behulp van het programma Tekla Structures. Het model bevat geometrie, dimensie, profieleigenschappen, tijdelijke voorzieningen om de constructieve veiligheid tijdens de bouwfase te garanderen, verbindingstypen en materialen van de constructie. Kortom: alle relevante informatie die vereist is voor de productie en montage.

Tekla Structures genereert alle tekeningen en stuklijsten rechtstreeks uit het model en levert de gegevens voor de CNC-machines digitaal aan. Zo waarborgt HTB een korte productietijd en hoge kwaliteit. Ook heeft u, zonder extra kosten, beschikking over uw 3D-modellen via  http://www.teklabimsight.com